Ce spune Pepe despre relaţia cu fiicele sale: „Am făcut câteva greșeli” + De ce au rămas Maria și Rosa la tatăl lor

27 06. 2024, 12:40

Pepe este un tătic mândru şi împlinit. Artistul are 3 copii, două fetiţe din căsnicia cu Raluca Pastramă şi un băieţel care-i poartă numele, din actualul mariaj cu Yasmine Ody. În cadrul unui interviu recent, prezentatorul de la Antena 1 a vorbit despre relaţia pe care o are cu Rosa şi Maria. Acesta dezvăluie că în educaţia fetiţelor a pus în primul rând accent pe responsabilitate și muncă.

Pepe este foarte fericit cu viaţa pe care o are în prezent. Şi- a găsit liniştea în braţele Yasminei, femeia care i-a dăruit un băieţel superb. După divorţul de fosta soţie, fiicele artistului au rămas alături de el.

Ce spune Pepe despre relaţia cu fiicele sale

Cântăreţul încearcă să le ofere acestora tot ce e mai bun, însă aşteaptă şi din partea lor rezultate care să-l bucure.

„Consider că e bine să responsabilizezi un copil, să simtă că are sprijinul tău în tot, dar să nu primească totul pe tavă. Da, e greu, însă am învățat să fac asta după ce am făcut câteva greșeli, evident, și tot copiii au fost cei care m-au învățat cum să acționez cu ei, atunci când nu am avut dreptate.

Ele sunt responsabile și iau în serios tot ceea ce își propun, au trecut de etapa aia în care ce visează noaptea vor să se întâmple a doua zi, așa că știu că tati le îndeplinește o dorință doar dacă și ele sunt pregătite să aprecieze munca altor persoane”, a declarat Pepe pentru viva.ro.

Pepe subliniază importanța comunicării deschise cu fiicele sale.

”Orice situație este rezolvată prin comunicare cu tati. Fără a îmi cere un sfat, nu se iau decizii. Pentru că e important să ascultăm toate variantele și să știm exact ce decizii luăm împreună”, a adăugat artistul.

De ce fetele au rămas alături de artist

În cadrul unui interviu recent, prezentatorul de la Antena 1 a explicat faptul că fosta soţie a fost cea care i-a propus să le ia pe fetiţe la el, dar spune că nici el nu ar fi acceptat o altă variantă decât dacă ar fi fost constrâns de o decizie judecătorească.

Pepe spune că a decis împreună cu Raluca Pastramă domiciliul fiicelor lor, acum 3 ani, când s-a pronunțat divorțul.

„Am fost întrebat cum fac când le iau în vizită și m-am simțit cumva așa… că nu le iau în vizită. Cine mă cunoaște foarte bine, știa (n.r. că domiciliul fetițelor e la el). Nu am stat să dau un comunicat de presă din asta și nici nu cred că asta era subiectul. A fost din start o chestiune asumată, adică din momentul în care am zis la divorț, acum trei ani, că vor rămâne copiii la mine, nu că am zis așa, așa s-a hotărât, așa am primit și propunerea din partea fostei. Așa a fost să fie. Nici nu aș fi acceptat altfel decât dacă pierdeam într-o instanță. Ea (n.r. fosta) mi-a propus. Așa sunt actele făcute la notariat. Sunt mai bine copiii, eu am multă grijă de copii, am avut întotdeauna”, a mărturisit Pepe, pentru Xtra Night Show.

 

Sursă foto: social media